OVER NCS

Nursing Consultancy Services Nederland

For your care and support

De oprichters van NCS zijn een onderneming gestart, waarbij het zorgpersoneel centraal staat. Om dit te bereiken krijgen verpleegkundigen de mogelijkheid om zijn/haar deskundigheid te bevorderen en bieden wij deskundige handvatten om verder te komen. Dit doen wij door 360° feedback & kennis creatie.

De oprichters

Wij hebben allebei een verpleegkundige achtergrond.

Chennien was in 1997 gediplomeerd ziekenverzorgende en in 2000 gediplomeerd verpleegkundige en heeft in verschillende zorginstellingen gewerkt (onder andere ziekenhuizen, psychiatrie en verpleeghuizen). Na het behalen van haar diploma (recovery verpleegkundige) in 2004, heeft zij in verschillende ziekenhuizen gewerkt op operatie complexen/afdelingen. Zij heeft zich ook laten scholen, in projectmanagement en heeft hier verschillende projecten geleid (zowel binnen ziekenhuizen, als verpleeghuizen). Vaardigheden omvatten: Projectmatig werken, Coaching en kwaliteitsbevorderaar.

Daniël functioneert al ruim 10 jaar op verpleegkundige afdelingen. Daniël is in 2009 gediplomeerde verzorgende IG geworden en in 2013 verpleegkundige. Na veel ervaring te hebben opgedaan op verschillende specialismen zowel binnen het ziekenhuis als in de thuiszorg, verpleeghuis of revalidatie, heeft hij in het jaar 2015 besloten om de opleiding BSN te volgen. Deze heeft hij met succes afgerond in 2018, inclusief een honnours degree. Als laatste ook werkzaam als wijkverpleegkundige en seniorverpleegkundige Heelkunde. Vaardigheden omvatten: projectmatig werken, LEAN, kwaliteit van zorg , Patiënt veiligheid, Klinische leiderschap en literatuur.

Wij zijn gericht op:

Landelijk ontwikkelen/opzetten van diagnostisch en topklinische zorg op locatie.

Samen met verzekeraars, huisartsen en medische instellingen (kostenbewust).

Cliënten zorg en welbeleven, priotiseren in achtneming van het holisme.

Een transformatie bewerkstelligen op het gebied van diagnostiek op topklinische niveau in de thuiszetting of op locatie.

Om dit te realiseren zijn enkele factoren van belang.
Onze kernwaarden van waaruit wij ondernemen.

Innovatie

Wij zullen ons profileren als een onderneming die openstaat voor het stimuleren en motiveren van individuelen die zich willen onderscheiden op het gebied van vernieuwing en efficiëntie in de zorg.

Duurzaamheid

Tijdens onze ontwikkeling is maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend en speelt het milieu altijd een belangrijke rol.

Kennis creatie

Het versterken van de ontwikkeling van competente medewerkers en cursisten d.m.v. onze academie, waar we inzetten op professionele en haalbare leerdoelen.

Diversiteit

We staan open voor mensen met andere ideeën om de zorg te verbeteren. Omdat wat wij nu nog niet weten een belangrijke bijdrage zou kunnen zijn.

Samen beslissen

Of je nou een cliënt bent of een zorgprofessional, alle beslissingen worden in samenspraak gedaan, omdat we er van overtuigd zijn dat dat de weg is naar betere zorg op maat.

Cliënten en naasten

Schrijf u hier voor de nieuwsbrief in als u cliënt of een naaste van een cliënt bent.

Zorginstellingen

Schrijf u hier voor de nieuwsbrief in als u een zorginstelling bent.

Huisartsen en personeel

Schrijf u hier voor de nieuwsbrief in als u een huisarts of personeel bent.

TOP
× Waarmee kan ik u helpen?